20 Oktober 2013
Op zondag 20 oktober 2013 organiseert Cyclo en Cross Nieuwveen in samenwerking met Stepgroep Uithoorn en de Nederlandse Autoped Federatie een stepcross in het kader van de Nationale Kickbike-Cross Cup winter step competitie. Op de hiervoor speciaal gemaakte site is alle informatie hierover terug te vinden.
Er is ook dit jaar een boordevol programma met o.a. veldrijden, MTB-cross, een veldloop én een stepcross die onderdeel uitmaakt van de Nationale Kickbike-Cross Cup winter stepcompetitie. Deze stepcross is tevens de aftrap van deze Nationale Kickbike-Cross Cup winter stepcompetitie.
Stepcross Nieuwveen, 20 oktober 2013
Cyclo & Cross Nieuwveen.

21 Oktober 2012
Op 21 oktober organiseert Cyclo & Cross Nieuwveen in samenwerking met Stepgroep Uithoorn een stepcross in het kader van de Nationale Kickbike-Cup competitie. Op de hiervoor speciaal gemaakte site is alle informatie hierover terug te vinden.
Stepcross Nieuwveen, 21 oktober 2012
Cyclo & Cross Nieuwveen.

1 September 2012
Op 1 september organiseert de Nederlandse Autoped Federatie in samenwerking met Stepgroep Uithoorn 3 stepraces in het kader van de Nationale Kickbike-Cup competitie. Op de hiervoor speciaal gemaakte site is alle informatie hierover terug te vinden.
Stepraces Uithoorn, 1 september 2012
Step criterium Uithoorn, 3 september 2011. Foto B. Steenbergen

Share