Niet bekend met de step & toch mee steppen!

slidebeeld-cross-6

Ben je niet echt een volleerd stepper, maar lijkt het je toch leuk om mee te doen aan de stepwedstrijden? Dat kan. Je bent nooit te oud om mee te doen.

Huur of koop een step en schrijf je in. Debutanten kunnen kostenloos een wedstrijdchip lenen. Het is wel zo dat alleen mensen die gebruik maken van voorinschrijving ook zeker zijn van een chip. Dus schrijf je wel even op tijd in.

Wat heb je verder nodig naast een step? Nou niet zoveel, sportschoenen, sportkleding en een helm. Je kunt ook proeftrainingen doen bij stepgroepuithoorn.nl (indien je niet in¬†Uithoorn woont klik hier voor andere stepclubs in het land). Steppen is een gezonde bezigheid. Het verbruik ligt hoog, blessureleed is laag. En het is ook nog leuk om te doen. Wat wil een mens nog meer? Stay fit, alive and kicking…

De wedstrijden zijn toegankelijk voor iedereen. Dus je hoeft geen NAF-licentie te hebben om mee te mogen doen. Iedereen kan zich inschrijven, steps zijn te huur en chips voor debutanten te leen.

Aarzel niet en schrijf je in!

Meer vragen over de stepsport? surf naar autoped.nl of stepgroepuithoorn.nl

 

Niets is te gek in het steppen, een 24 uur record, een Elfstedentocht of Het bekende Pieterpad (de looproute) per step in vijf dagen (zoals hier op de foto).