De nationale winter stepcompetitie start in Nieuwveen

slidebeeld-cross-2012

NIEUWVEEN - Zondag 20 oktober 2013 vindt de stepcross van  Nieuwveen plaats, start 11.30 u. Deze stepcross is onderdeel van (en de aftrap van) de nieuwe Nationale winter stepcompetitie, de Kickbike-Cross Cup.

Deelname is open en men kan zich inschrijven vanaf 10 jaar. Er zijn 10 categorieën waarin gestreden wordt. Het dragen van een helm en minimaal 1 rem op de step is verplicht.
Er zijn dit jaar warme douches beschikbaar.

Er zullen 20 oktober steppers uit heel het land aan de start staan. De organisatie, Cyclo en Cross Nieuwveen verwelkomt u allen (Coördinatie is i.s.m. Stepgroep Uithoorn en de stepbond N.A.F.) Er is een boordevol programma met o.a. veldrijden, MTB-cross, een veldloop én de Kickbike Cup stepcross. De stepcross valt binnen de 5e editie van Cyclo en Cross Nieuwveen is hét sportevenement van Nieuwveen en omstreken. Een dag waarbij verschillende sporten bijeen komen. Uitdagende wedstrijden die voor iedereen toegankelijk zijn. Maar één ding hebben ze alle gemeen; alles is offroad! Op deze dag staat de sport centraal. Geen toegangsprijzen voor het publiek. Gezellige sfeer en een hapje en drankje voor handen.

Voor de stepcross geldt vooraf inschrijven >
.
Voor de overige onderdelen Veldloop, Veldrijden en MTB wedstrijd geldt inschrijven op de dag zelf.
De NAF verzorgt de tijdregistratie met Mylaps timing (deze registeren AMB pro en flex chips).

Zelf meedoen, maar heb je geen step?
Neem contact op met Stepgroep Uithoorn, of surf naar www.autoped.nl voor huur- en verkoopadressen.

Uitslagen van eerdere edities vindt u hier >

Tot ziens op zondag 20 oktober 2013!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>