Meehelpen

Deze stepcross is onderdeel van Cyclo & Cross Nieuwveen. Het  is een sportief en gezellig evenement waarbij veel helpers worden ingezet. Wilt u dit fantastische sportevenement in Nieuwveen ondersteunen? Meld u dan nu aan als lid van de crew! Dit kan via www.cycloencross.nl of via de Contact pagina van deze site. Opbouwen van dit spektakel start al een aantal dagen voor 20 oktober 2013 en direct na het spektakel dient ook alles weer te worden afgebroken. Alle hulp is hierbij van harte welkom!

Specifiek voor de stepcross zijn we ook op zoek naar helpers. Het betreft dan alleen de Kickbike-Cross Cup stepcross, waar je aan mee helpt. Je bent dan als het ware NAF-vrijwilliger, namens de NAF wedstrijdcommissie of Stepgroep Uithoorn. Denk dan aan bemanning van de stepmeldtafel, een step-baanofficial (zie www.autoped.nl/reglementen). In het organisatiereglement vindt u de functie baanofficial omschreven.

Aanmelden voor het specifiek meehelpen van de stepcross kan via het aanmeldformulier (onderaan het formulier vindt u de mogelijkheden om taken aan te vinken). Meld u tijdig aan en vermeld uw mobiele telefoonnummer in het opmerkingen vak.