De nationale stepcompetitie komt naar Uithoorn

Dank aan de deelnemers van de Steprace Uithoorn 2012 voor het meedoen aan onze steprace. Ook danken wij de sponsoren en helpers voor het mogelijk maken van deze editie. De uitslagen van de editie 2012 zijn te vinden op http://www.autoped.nl/raceresults.htm  En de foto’s van de editie 2012 zijn hier ... Lees verder »

Niet bekend met de step & toch mee steppen!

Ben je niet echt een volleerd stepper, maar lijkt het je toch leuk om mee te doen aan de stepwedstrijden? Dan kan dat. Je bent nooit te oud om mee te doen. De oudste deelnemer aan de steprace Uithoorn in 2011 was 88 jaar. De wedstrijden zijn toegankelijk ... Lees verder »

Wie pakt de prijs van Uithoorn?

We hebben dit jaar een andere opzet dan vorig jaar. Er is een 400 m sprint en een kort criterium van 20 km welke beide een Kickbike Cup classificatie zijn. Het is dan ook zeker de moeite waard om dit jaar naar Uithoorn af te reizen. Er worden veel punten ... Lees verder »

De stepsport in Nederland

Meer achtergrond informatie over de Nederlandse Autoped Federatie. De NAF is het landelijke overkoepelende step- orgaan dat alle belangrijke stepevenementen (wedstrijden en tourtochten) coördineert en begeleidt in ons land. Eén van de belangrijkste taken van de NAF is het opstellen van de nationale stepkalender met tochten en wedstrijden. ... Lees verder »

 

De nationale stepcompetitie komt naar Uithoorn

Steprace Uithoorn (Foto door B. Steenbergen)

Dank aan de deelnemers van de Steprace Uithoorn 2012 voor het meedoen aan onze steprace. Ook danken wij de sponsoren en helpers voor het mogelijk maken van deze editie.

De uitslagen van de editie 2012 zijn te vinden op http://www.autoped.nl/raceresults.htm  En de foto’s van de editie 2012 zijn hier te vinden >


We zijn trots te kunnen melden dat onze jonge en actieve stepgroep ook dit jaar weer een Kickbike Cup organiseert in Uithoorn! Wij verwelkomen iedereen bij deze dan ook hartelijk.

De wedstrijden vinden plaats op zaterdag 1 september en we hebben van de NAF wedstrijdcommissie toestemming gekregen om dit jaar een vol stepprogramma te bieden. We starten met een ploegentrijdit, gevolgd door een 400m sprint. De echte sprinters kunnen dan ook hun hart ophalen in Uithoorn. Na de sprint volgt een 20km stepcriterium.
Tussen de wedstrijden door zal er ook nog een kidsrace zijn voor kinderen van 4 t/m 10 jaar!

Het wordt weer een sportieve stepdag in Uithoorn. We zijn druk bezig met de voorbereidingen en gestart met de werving van helpers voor de CREW. Dus wil jij ook helpen die dag? Meld je dan nu aan.

Ook zijn wij gestart met het werven van sponsoren. Voor weinig geld kunt u de stepraces Uithoorn al sponsoren. Een ‘social investment’ noemen we het. Het is een prachtig evenement om te sponsoren; jong en oud doet mee. Bovendien trekken deze evenementen veel publiciteit, is er een goede gelegenheid om te netwerken en bestaat de mogelijkheid om eigen personeel mee te laten doen.
Sponsor daarom dit evenement.

Steprace Uithoorn (Foto door B. Steenbergen)
Foto gemaakt door B. Steenbergen (stepteam Zwolle.nl)